Samling Henning
Halvfjerdserne ifølge Dolkene
"under the influence"
Det LIGNER jo halvfjerdserne
med behørigt røgslør og misfarvning
Gårdmand Bjørn ud af Indokina
- mens T-shirten stadig var hel...
Vi fik åbenbart også mad
der var vist også noget med bernaise sauce
Samling sommerfest
Bordtennisbordet er dækket
- sommerfest under halvtaget på Nordostvej
Ingen mangel på flasker
beklager billedkvaliteten
Benner på den anden flaske
- men han har jo også muren at læne sig op af
Dolketur Piemonte
Morgenmad i Billund
- vi står endnu ikke helt skarpt...
Billund
- Dolke på vej på eventyr
John er glad
- klart, han er jo på vej til Piemonte!
Vi passerer Alperne
- på en smuk, klar dag
Il Gelso
- vores Agriturismo i Borgata Croera
Vi lo meget på den tur
undtagen Henrik den første morgen.....
Vi beundrer magien
i et landskab med tåge i dalene
Venner
på en smuk baggrund
Afsted mod Cantina Communale
- der er Barolosmagning ad libitum
La Morra
- sød musik for vinelskere
Ham sjelv ved skiltet
Jazz udenfor Cantina Communale
- inden vi gik ind i vinhulen
- og sløret Barolo stemning indenfor
- det kunne mærkes dagen efter!
John i prinsessens seng
- godt marineret i rødvin
Varm hygge på en kold terrasse
temperaturen kunne have været højere
Morgenstemning i Il Gelso
- med urimelig god og stærk kaffe :-)
En rigtig kattehader
- men dem fra Piemonte skider jo ikke i min have!
Hvad kan man få her?
- ørepropper, såmænd!
Terrassestemning
Henrik er fast online
Trattoria UVE
- er stil med god vin til
Lidt snacks
- ingen Arneise serveres uden!
Der er MEGET sjovt
gud ved hvad der var så morsomt?
Barolo i smukke omgivelser
næsten til at tude over!
Marchesiens drueindlevering
den kan sluge store mængder druer!
Marchesi del Barolo slottet
Lidt barn er man vel altid
John chiller i Barolo
- sikkert efter for meget vin i går
Klaus indenfor hos Borgogno
i Barolo
Cantinabesøg med Giulio
vi fik den store guidede tur
Vi bliver klogere på Viberti vinen
Chardonnay, Barbera, Barolo.....
Smagsprøver på den unge vin
med Giulio som guide
Vin som industri
det kunne lige så godt have været diesel
Noget at glæde sig til
efter nogle år på fad og flaske
Giulio fortæller i tapperiet
- som afslutning på en fornem rundtur i cantinaen
Der lines op til smagning
- Giulio præsenterer
Smagning i Vibertis kælder
her blev ikke lagt fingre imellem
Mamma klargør vores pasta
på Trattoria Buon Padre
PASTA
sådan skal det være
Guldklumper
den dyre duft holdes indespærret
Den samlede flok hos Viberti
- jeg har fået bordenden
Trøffelpræsentation
- for en skeptisk udseende Klaus
Kan den mon spises
den kan i hvertilfælde lugtes
Viberti senior river trøflen
det kan ikke overlades til andre
Sådan serveres Tartufi
bare riv for en hundredelap...
Giulio ser andægtigt til
mens chefen høvler
Terra della Barolo
- under sålen efter en skræmmende tur i mørke hjem fra Buon Padre
Amici i Alba
byen er dog mere imødekommende om sommeren
Porten
- til "Verdensmarkedet for den hvide trøffel fra Alba"
Trøffelmarked i Alba
verdenscentrum for foodies på denne årstid
22.350,- pr kg....
mon ikke det er dyrere end hash?
Italienerne er altid klar på en fest
gerne med masser af farver og larm
Middag hos Bovio
hos kokken, som gjorde "Belvedere" verdenskendt
Han er nem at gøre glad
- bare der er noget lækkert på tallerkenen
Se, DET er et rigtigt vinkort!
- bare man havde råd
Bovios vinkælder
der var mange - og dyre - flasker i den kælder!
Samling Eric
Kammuslinger hos Eric
- de smagte lige så godt som de ser ud
Et øjebliks stilhed
- før det går løs!
Maden er på bordet
- og snakken forstummer!
2020-06-20 PE
2020-06-20-2
en slags Scallopine
2020-06-20-3
Der er utrolig megen viden samlet på et sted, når Dolkene mødes
2020-06-20-4
Benner og køllen?
2020-06-20-1
Eric fordybet i desserten
2020-06-20-5
- hvor er min Harley?