Samlinger

Henning og halvfjerdserne


Inspiration? - det er da noget man selv ruller........



Eric 7. marts 2020


Den aften hvor vi lærte, at alle vi andre blot er amatører!


Menu


Forret

Kammuslinger, havets frugter - hertil en lækker Chardonnay; JOSEPH DROUHIN MÂCON-VILLAGES 2017


Hovedret

Ribeye med balsamiske kartofler og rødbedesalat - hertil to heftige røde;

Italienske Terragnolo - Primitivo Salento Rosso 2013, I.G.T. Apollonio og spanske 2017 Petalos del Bierzo


Dessert

Verdens bedste chokoladekage, med hjemmelavet is rødbede/citron/basilikum, ledsaget af en godt lagret Tawny fra Graham's



PE 20. juni 2020


Vi skal helt sikkert have noget, som kan snittes i tynde skiver......

Nå, det skulle vi så alligevel ikke!


Menu


Risotto ai Funghi


Scallopine Pollo a la Polle


Citronkage med Amarena is


Rosenlund 2021


Kim inviterede 8. maj 2021 i Rosenlunds dejlige køkken på:


Lakserillette på rugbrødstoast


Suppe på jordskokker og svampe


Risotto ai funghi


Svinemørbrad i chokoladesovs


Fakemisu